Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها، حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی طی سخنانی در ادامه سلسله مباحث تفسیری قرآن کریم که در حرم بانوی کرامت برگزار شد، با اشاره به آیه ۲۳۲ سوره بقره گفت: یکی از معضلات بسیار مهم جامعه فعلی مسئله طلاق است که در بعضی موارد هم در یک زندگی چاره‌ای جز طلاق وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: قبل از اسلام قوانین بسیار مشکل داری نسبت به حقوق زنان در مسئله طلاق وجود داشت، اما با آمدن دین اسلام بسیاری از قوانین اصلاح شد.

استاد حوزه علمیه گفت: طبق آیه ۲۳۲ سوره بقره، اگر زنی طلاق بگیرد و عده طلاق نیز تمام شود نباید از ازدواج مجدد این زن ممانعتی صورت بگیرد و زن و مرد می‌توانند هم با همدیگر ازدواج کنند و هم زن می‌تواند با مرد دیگری ازدواج کند چرا که در عصر جاهلیت مانع از این ازدواج می‌شدند.

سخنران حرم بانوی کرامت می گوید: یکی از مسائلی که متاسفانه در جامعه به آن توجه نمی‌شود این است که اگر خانمی طلاق بگیرد باید به راحتی بتواند ازدواج کند و هیچ ایرادی ندارد و نباید این مسئله یک عیب به شمار بیاید و گرفتن طلاق نباید یک حاشیه برای زنان ایجاد کند.

رفیعی در ادامه گفت: بسیاری از خانواده‌ها که دختران و زنان مطلقه در منازل خود دارند، دیگر شانس ازدواج را به خاطر عیبجویی خانواده‌ها و بهانه جویی دیگران از دست داده اند.

او گفت: نکته مهم در خصوص کسانی که طلاق گرفته اند این است اگر قصد ازدواج مجدد دارند باید دقت کنند به سمت مشکلاتی که باعث طلاق در زندگی اول خود شده اند نروند و در ازدواج مجدد خود دقت بیشتری نمایند.

استاد حوزه علمیه  گفت: طبق آیات قرآن کریم اگر زنانیکه طلاق گرفته اند ازدواج کنند باعث پاکیزگی جامعه خواهد شد و نباید ازدواج مجدد زنان مطلقه را عیب بدانیم.

به گفته او وقتی آمار طلاق را در جامعه اعلام می‌کنیم و می‌گوییم مثلا فلان عدد آمار طلاق است معنایش این است که دوبرابر این عدد، آقا و خانم بدون همسر مانده اند و اگر این مردان و زنان ازدواج مجدد کنند باعث پاکی جامعه خواهد شد.

رفیعی گفت: وقتی خداوند توصیه به ازدواج مجدد افراد مطلقه می‌کند به معنای این است که مصلحت این افراد را خداوند بهتر می‌داند و نباید به سخنان بیهوده افراد دیگر گوش کرد.

استاد حوزه علمیه می گوید: ازدواج زنان مطلقه در جامعه نباید قبح شمرده شود و هر طور که حساب شود به نفع زنان مطلقه است که ازدواج مجدد کنند و نباید مانع تراشی در این خصوص صورت بگیرد.

او گفت: حساسیت‌های بیجای بعضی خانواده‌ها در خصوص زنان مطلقه و زنانی که همسرانشان فوت کرده امری ناپسند است چرا که موعظه خداوند این است که باید این زنان ازدواج کنند.

سخنران حرم بانوی کرامت در پایان گفت: فشار افکار عمومی و سخنان بیهوده خویشاوندان و ممانعت از ازدواج زنان مطلقه و زنانی که همسرانشان فوت کرده است، امری ناپسند و مخالف شرع مقدس اسلام است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حرم حضرت معصومه نکات تربیتی ازدواج و طلاق ازدواج مجدد زنان مطلقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۷۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی موسوی صبح شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مرکز مهر خانواده در استان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند ا ز این رو ۲۲ مرکز مهر خانواده در استان درحال فعالیت و ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز در سال گذشته وارد شده بود.

وی گفت: تعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته دو هزار و ۳۴۳ مورد بوده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه در استان اشاره کرد وگفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است وبی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهادهای مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و مؤثر باشند.

حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴ هزار و ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است و تعداد ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت و از این تعداد دو هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده است که شمار ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

کد خبر 6096771

دیگر خبرها

  • باخت بدموقع ویلا، معادله سهمیه را پیچیده کرد!‏
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • ترس از مدیران، دلیل بی‌میلی اونای امری به نشستن روی نیمکت بایرن مونیخ
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • تفاوت طلاق رجعی و بائن چیست؟
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی
  • سردار رادان: قرائت قرآن از زنان مکشوفه حجاب را نشان می دهند/ این تفکر حتی برخی افراد حزب اللهی را تحت تاثیر قرار داده و تصاویر آن دست به دست می‌شود